Bestelprocedure

Online offertes aanvragen  of bestellingen plaatsen is heel eenvoudig. Via onderstaande stappen kan u snel bedrukte en onbedrukte artikelen online bestellen:

  • Zoek het gewenste artikel.
  • Kies aantal, kleur en eventuele bedrukking.
  • Voeg uw bestelling toe aan het winkelmandje. Klik daarna op ‘offerte aanvragen’ en voer de gevraagde gegevens verder aan.

 

Nadat u de offerteaanvraag heeft doorgestuurd, ontvangt u nog dezelfde dag van één van onze verkoopsmedewerkers een antwoord op uw offerteaanvraag.

Wanneer het gaat over bedrukte artikelen, ontvangt u van ons een digitale proefdruk. We hebben een eigen ontwerpstudio dat zorgt voor de digitale proefdruk. We denken dan ook graag met u mee.

Op die manier kan u vooraf zien hoe het artikel er zal uitzien met de gewenste personalisatie. Controleer deze proefdruk zorgvuldig en indien akkoord, bevestig de proefdruk door middel van een handtekening.

Na akkoord van de offerte en digitale proefdruk zal uw order verder verwerkt en afgehandeld volgens de vermelde condities.

Heeft u vragen over het online aanvragen van offertes voor de aangeboden artikelen op de website, neem gerust contact op met ons verkoopteam. Dit kan telefonisch op het nummer +32 (0)497/57.30.33 of via mail info@attemogroup.be.

Contactformulier