Over ons

Attemo Group is een dynamische groothandel en importeur van allerlei soorten reclameproducten.

Voor volgende producten of diensten kan u op ons een beroep doen:

  • Leveren en bedrukken van  promotionele artikelen en relatiegeschenken
  • Leveren en bedrukken van promotioneel textiel
  • Leveren en bedrukken van Werkkledij
  • Leveren van persoonlijk beschermingsmiddelen (pbm’s)
  • Ontwerpen, leveren en plaatsen van visuele artikelen (banners, werfdoeken, reclamepanelen, roll-up banners, vlaggen, magneetfolie, autobelettering, vlaggen …)
  • Personaliseren van eigen aangeleverd materiaal door middel van verschillende technieken (zeefdruk, tampondruk, lasergravures, borduringen, digitaalprint, flex, …)

Door onze ruime ervaring en kennis behandelt ons team al uw aanvragen en bestellingen op een professionele en persoonlijke manier. Wij zoeken samen met u naar een oplossing volgens uw wensen en noden, en dit binnen uw eisen, mogelijkheden en budget. Een vast contactpersoon is steeds bereikbaar en helpt u met al uw vragen en wensen.

We beschikken over een eigen ontwerp - en productieafdeling met een modern machinepark waar we de verschillende druktechniek in eigen beheer kunnen uitvoeren zoals zeefdruk, tampondruk, lasergravures, borduren, LFP, graveren, lamineren….

Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers mag u gerust zijn van een goede kwaliteit en vlotte afwerking en opvolging.

Wanneer u vragen heeft, neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u van een gratis en op maat gericht advies om een antwoord te kunnen bieden op al uw vragen. Dit kan telefonisch op het nummer +32 (0)497/57.30.33 of via mail info@attemgroup.be.

Contactformulier