Verzenden

Levertijden

In onze orderbevestiging staat een uiterlijke afleverdatum vermeld. Toch proberen wij te streven om uw bestelling steeds eerder af te leveren.

Het personaliseren van de meeste goederen gebeurt in ons eigen atelier. Hierdoor kunnen we een relatief snelle levertijd aanbieden.

In de meeste gevallen kunnen we een levertijd garanderen tussen de 10 à 15 werkdagen.

Leverinsgvoorwaarden

Voor de levering van uw bestelling werken we samen met een verschillende externe transportfirma’s.

De chauffeur komt tijdens de kantooruren langs met de goederen. Er kan geen specifiek moment worden weergegeven waarop de levering plaats zal vinden.

Bent u afwezig op het moment van de levering? Dan laat de chauffeur een kaartje na met de gegevens van de transportfirma. Afhankelijk van de transportfirma kan u zo een afspraak maken om de levering in te plannen op een moment dat voor u het best past of wordt een plaats meegedeeld waar u uw zending kan ophalen.

 Via track & trace kunt u uw zending opvolgen op de website van de transporteur met vermelding van uw zendnotanummer.

Leveringskosten

Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw en eventuele taksen. De transportkosten zijn GRATIS voor orders met een waarde boven € 495. onder dit bedrag rekenen wij € 9,50 transport- en administratiekosten aan. (Levering op 1 adres in België)

U kunt de goederen ook zelf afhalen in het magazijn van Attemo Group BVBA tijdens de kantooruren.

Heeft u vragen over het afleveren van bestellingen van goederen, neem contact op met ons verkoopteam. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer +32 (0)497/57.30.33 of via mail info@attemogroup.be.

Contactformulier